S.C. IdeeaTour S.R.L.
Home Contact
Cazare Circuite Sejururi Turism Rural Bilete de avion Rent a car Autocar
Bulgaria: Balchik
Excursie la Balchik  

Bulgaria: Nessebar
Excursie la Nessebar  

Bulgaria: Veliko Tarnovo
Excursie la Veliko Tarnovo  Emiratele Arabe Unite: Dubai
Oferte Dubai - Hotel Burj Al Arab  
Statele Unite ale Americii: New York
Shopping la New York  
Tours
CHINA - Casa Imparatului si Venetia Orientului - 890 EUR (9 days)

DESCRIPTION
  BEIJING - SUZHOU - WUZHEN - HANGZHOU - SHANGHAI
PLECARI: 12 OCTOMBRIE, 12 NOIEMBRIE 2009
9 zile/ 7 nopti

ACCOMODATION
  Tarif/ persoana (loc in camera dubla):
890 EURO + 390 LEI
Supliment camera single: 190 EURO

Ziua 1: BUCURESTI - BEIJING
  Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 12:30 pentru imbarcare pe cursa internationala cu destinatia Beijing a compamiei KLM AIR FRANCE. Decolare la ora 14:40. Schimbarea cursei la Amsterdam.

Ziua 2: BEIJING
  Sosire la Beijing la ora 09:50 dimineata. Transfer in oras. Dupa pranz (inclus), vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Cazare la hotel 3* si cina la un restaurant local.

Ziua 3: BEIJING
  Dupa micul dejun, incepem o excursie de o zi, care va incepe cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonn?-uri, urmat de pranz. In partea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte Imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Daca timpul permite, vom incheia excursia cu o vizita la un centru de medicina traditionala tibetana.Cina va fi servita la un restaurant local. Cazare in Beijing, hotel 3*.

Ziua 4: BEIJING - SUZHOU
  Mic dejun. Vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), a Pietei Tian?anmen ? cea mai mare piata din lume, devenita simbol national - si a Palatului de Vara; acesta din urma, incarcat de o istorie de 800 de ani, adaposteste cea mai bine conservata gradina regala din China. Excursia de azi se va incheia cu vizitarea unui atelier de prelucrare a perlelor originale. Cina la restaurant, plecare cu trenul spre Suzhou (cuseta de dormit pentru patru persoane).

Ziua 5: SUZHOU
  Sosire la Suzhou, oras situat in delta raului Yangtze, leagan al culturii WU. Mic dejun. Dupa vizitarea uneia dintre cele mai reprezentative gradini (Humble Adimistrator?s Garden ? Zhuozhengyuan), se va servi pranzul la un restaurant local. Ziua continua cu vizitarea Gradinilor ?Master of the Net?, plimbare cu barca pe unul din canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii. Cina la restaurant local. Cazare in Suzhou, la hotel 3*.

Ziua 6: SUZHOU - WUZHEN - HANGZHOU
  Dupa micul dejun, plecare cu autocarul spre Wuzhen. Sosire si tur panoramic de oras in Wuzhen. Vom admira casele construite de-a lungul canalelor care traverseaza orasul si pravaliile vechi, ramase neschimbate de sute de ani. Dupa servirea pranzului, plecare spre Hangzhou. Cina la restaurant local si cazare in Hangzhou, hotel 3*.

Ziua 7: HANGZHOU - SHANGHAI
  Mic dejun, scurta plimbare cu barca pe West Lake (Lacul de Vest), urmata de vizitarea unei plantatii de ceai si participare la ceremonia servirii ceaiului. Dupa pranz vom vizita templul Lingyin, fara indoiala una dintre atractiile de exceptie ale provinciei si unul din cele mai renumite temple buddhiste din China, declarat monument national ocrotit in anul 1961. Vizita continua cu Pagoda Celor 6 Armonii. Plecare cu autocarul spre Shanghai. Cina si cazare in Shanghai.

Ziua 8: SHANGHAI
  Dupa micul dejun, tur de oras in Shanghai, oras cosmopolit care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Vizita va cuprinde: Gradinile Yuyuan, apoi pranz, dupa care continuam cu orasul vechi, strada Nanjing (principala artera comerciala) si Promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Cina si cazare in Shanghai, hotel 3*.

Ziua 9: SHANGHAI - BUCURESTI
  Mic dejun. Transfer la aeroportul din Shanghai. Decolarea cursei este prevazuta pentru ora 12:50. Schimbarea cursei la Amsterdam. Sosirea la Bucuresti la ora 00:25.

SERVICII INCLUSE:
  * transport cu avionul, compania KLM AIR FRANCE Bucuresti - Beijing si Shanghai - Bucuresti;
* 1 noapte transport cu trenul vagon de dormit (cuseta de 4 persoane);
* 6 nopti cazare la hoteluri de 3*: 2 nopti Beijing, 1 noapte Suzhou, 1 noapte Hangzhou, 2 nopti Shanghai;
* pensiune completa (preparatele servite la mesele principale au specific chinezesc);
* transport cu autocar local pe circuit;
* vizite si intrari la obiectivele turistice;
* ghid local;
* insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:
  * taxele de aeroport = 340 EURO - pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu o saptamana inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor;
* taxa de viza si procesare acte = 70 EURO;
* bacsis pentru soferi si ghizi locali = 25 USD, se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in China;
* asigurarea medicala;
* asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice).

GRUP MINIM: 30 PERSOANE
  Pentru grup de 21-29 persoane se percepe un supliment de 35 euro/ persoana. Pentru grup de 16-20 persoane se percepe un supliment de 55 euro/ persoana.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
  Bucuresti 14:40 - Amsterdam sau Paris 16:35 / 18:30 - Beijing 09:50 a doua zi
Shanghai 12:50 - Amsterdam sau Paris 18:35 / 20:40 - Bucuresti 00:25 (la miezul noptii)

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:
  4 saptamani inaintea plecarii

CONDITII DE INSCRIERE/ RETRAGERE:
  conform Contractului de Prestari Servicii care va fi semnat la inscriere

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
  pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / o fotografie tip pasaport / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului / formular completat

OBSERVATII:
  conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective / in cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurare medicala, cheltuielile agentiei / agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul chinez de resort / copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta va prezenta la trecerea frontierei cazier judiciar / taxele de aeroport si taxa de viza pot fi modificate de agentie in situatia impunerii acestui lucru de catre compania aeriana, respectiv Ambasada Chinei / distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare / oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna august 2009; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful.

COD:
  PRIT09

User :
Password :
Subscribe
Login
Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel Disneyland  

Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel New York  

Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel Santa Fe  
Emiratele Arabe Unite: Dubai
Oferte Dubai - Hotel Dubai Concorde  

Malaysia: Kuala Lumpur
Sejur Malaysia - Hotel Imperial  


Singapore: Singapore
Sejur Singapore- Hotel Marriott  
Grecia: Olympic Beach
Oferte Olympic Beach 2009 - Vila Irida  
 Site-uri in reteaua Ideea Tour Romania :

www.sejurulmeu.ro www.sejur-bulgaria.ro www.sejur-austria.ro www.sejuringrecia.roCopyright ©2006, Ideea Tour.
Realizat de Mihu Olteanu.
Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! Smarty Web Director - istet si util SEO Romania Horoscop LinkPro Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online
Director Web SEO