S.C. IdeeaTour S.R.L.
Home Contact
Cazare Circuite Sejururi Turism Rural Bilete de avion Rent a car Autocar
Bulgaria: Balchik
Excursie la Balchik  

Bulgaria: Nessebar
Excursie la Nessebar  

Bulgaria: Veliko Tarnovo
Excursie la Veliko Tarnovo  Emiratele Arabe Unite: Dubai
Oferte Dubai - Hotel Burj Al Arab  
Statele Unite ale Americii: New York
Shopping la New York  
Tours
CIRCUIT EUROPEAN COMBINAT - 477 EUR (12 days)

DESCRIPTION
  Avion: Bucuresti - Barcelona
Autocar: Costa Brava - Lloret de Mar - Nimes - Avignon - Lyon - Berna - Zurich - Innsbruck - Salsbourg - Viena - Timisoara - Bucuresti
Perioada: 02.10 - 12.10.2009
Transport: avion (Air Europa) & autocar (Eurolines)

ACCOMODATION
  TARIF/ PERSOANA:
477 EURO + 170 LEI loc in camera dubla
Supliment camera single: 130 EURO
Facilitati: - copii 05 - 11 ani - reducere 120 EURO cu parintii in camera tripla;
Tarif valabil pentru un grup de minim 35 platitori.
Diferenta grup 29 - 34 persoane - 23 Euro/ persoana

Ziua 1 (02.10.2009): Bucuresti - Barcelona - Costa Brava.
  Ora 03:30 - intalnire la Aeroportul International Otopeni cu insotitorul de grup roman. Imbarcare cursa charter Air Europa, Bucuresti 05:20 - Barcelona 07:50. Tur panoramic al Barcelonei: Sagrada Familia (intrare optionala), Rambla (cunoscutul bulevard din zona centrala), Catedrala Sf. Eulalia, Statuia lui Cristofor Columb, din zona portului. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale si cumparaturi. Transfer autocar zona Costa Brava. Cina si cazare statiunea Lloret de Mar (similar), hotel categ. turist (2*sup/ 3*).

Ziua 2/3 (03-04.10.2009): Costa Brava.
  Minisejur la Costa Brava (Marea Mediterana), renumita pentru frumusetea peisajelor si a statiunilor din zona. Mic dejun, cina si cazare hotel in statiunea Lloret de Mar (similar). Optional, Croaziera in lungul coastei (cca 1 ora, pret informativ 13 Euro/persoana) sau participare la spectacolul "Noapte Spaniola".

Ziua 4 (05.10.2009): Costa Brava - Nimes (350 km).
  Mic dejun. Plecare spre Nimes, pe o sosea cu un traseu spectaculos, la poalele Muntilor Pirinei. Oprire in Perpignan, principalul oras din Departamentul Pirineii Orientali, aflat in apropierea frontierei cu Spania. Cazare zona Nimes la hotel 2*superior/3*.

Seara, plimbare libera in zona centrala / comerciala; Arenele Romane, Casa Carre, Catedrala Saint Castor.


Ziua 5 (06.10.2009): Nimes - Avignon - Lyon (280 km).
  Mic dejun. Plecare spre Lyon. Oprire cu vizitarea Palatului Episcopal (intrarea optionala) de la Avignon. Lyon. Cazare hotel 3* in zona orasului Lyon. Dupa amiaza, tur pietonal in zona turistica a orasului, Catedrala Saint Just, Piata Bellcour (cea mai mare din Franta, construita la initiativa lui Napoleon), Domul.

Ziua 6 (07.10.2009): Lyon - Geneva - Berna (310 km).
  Mic dejun. Plecare spre Berna. Pe traseu, oprire in zona orasului Geneva / Lac Leman. Ne continuam drumul de o mare frumusete prin vaile Alpilor, spre Berna. Cazare hotel 3* in zona orasului Berna. Dupa amiaza, plimbare libera in zona centrala a orasului vechi, prezent pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO din 1983, Catedrala, Turnul cu ceas.

Ziua 7 (08.10.2009): Berna - Zurich - Berna (250 km).
  Mic dejun. Excursie la Zurich, capitala cantonului omonim. Ne deplasam spre inima comercial ? financiara a Elvetiei, Zurich, centru bancar important, sediul Federatiei Internationale de Fotbal FIFA. Zurich este cunoscut si pentru cumparaturile de calitate care se pot FACE aici. Timp liber pentru cumparaturi. Seara, intoarcere la Berna. Cazare hotel in zona Berna.

Ziua 8 (09.10.2009): Berna - Innsbruck (450 km).
  Mic dejun. Plecare spre Austria. Autostrada urmeaza acelasi traseu montan de vis prin vaile Alpilor. Oprire pentru dejun intr-una dintre statiunile montane de pe traseu. Cazare hotel 3* in zona Innsbruck. Innsbruck ? situat pe raul Inn, este un centru celebru pentru sporturile de iarna. Aici s-au desfasurat Jocurile Olimpice de Iarna in 1964 is 1976. Plimbare libera in zona comerciala.

Ziua 9 (10.10.2009): Innsbruck - Salsburg - Viena (400 km).
  Mic dejun. Plecare spre Viena. Pe traseu, Salzburg, plimbare libera in zona istorica a orasului in care s-a nascut Mozart: Gradinile Palatului Mirabell, Casa lui Wolfgang Amadeus Mozart (intrare optionala), Domul. Cazare hotel 3* in Viena.

Ziua 10 (11.10.2009): Viena - Timisoara (550 km).
  Mic dejun. Tur panoramic - Viena Imperiala (2 ore) - Palatul Hofburg, Parlamentul, Opera, Universitatea, Burgtheater, amplasate in lungul Bulevardului circular Ringstrasse. Ora 12:00 ? plecare spre tara. Sosire in Timisoara in functie de formalitatile vamale si trafic auto. Cazare hotel 3* in Timisoara.

Ziua 11 (12.10.2009): Timisoara - Bucuresti (510 km).
  Ora 08:00 - plecare spre Bucuresti. Sosire Piata Victoriei.

SERVICII INCLUSE:
  * 10 nopti cazare dupa cum urmeaza: 3 nopti in Spania cu mic dejun si cina, 2 nopti in Franta, 2 nopti in Elvetia, 2 nopti in Austria, 1 noapte in Romania cu mic dejun (continental sau bufet);
* transport avion (cursa charter Air Europa) Bucuresti - Barcelona;
* transport autocar 3* (aer conditionat, scaune rabatabile, statie audio-video) Barcelona - Bucuresti;
* program turistic si vizite;
* insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:
  * taxele de aeroport ? 50 Euro/ persoana ? se achita la agentie;
* asigurarea medicala;
* asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Produselor Turistice)

OBSERVATII:
  * Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii si asigurare medicala. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propiru.
* Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de taridul de copil, acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 11 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar;
* Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul de Turism din tarile respective. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale;
* Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale;
* Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;* Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii;* Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.

COD:
  PRIT09

User :
Password :
Subscribe
Login
Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel Disneyland  

Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel New York  

Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel Santa Fe  
Emiratele Arabe Unite: Dubai
Oferte Dubai - Hotel Dubai Concorde  

Malaysia: Kuala Lumpur
Sejur Malaysia - Hotel Imperial  


Singapore: Singapore
Sejur Singapore- Hotel Marriott  
Grecia: Olympic Beach
Oferte Olympic Beach 2009 - Vila Irida  
 Site-uri in reteaua Ideea Tour Romania :

www.sejurulmeu.ro www.sejur-bulgaria.ro www.sejur-austria.ro www.sejuringrecia.roCopyright ©2006, Ideea Tour.
Realizat de Mihu Olteanu.
Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! Smarty Web Director - istet si util SEO Romania Horoscop LinkPro Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online
Director Web SEO