S.C. IdeeaTour S.R.L.
Home Contact
Cazare Circuite Sejururi Turism Rural Bilete de avion Rent a car Autocar
Bulgaria: Balchik
Excursie la Balchik  

Bulgaria: Nessebar
Excursie la Nessebar  

Bulgaria: Veliko Tarnovo
Excursie la Veliko Tarnovo  Emiratele Arabe Unite: Dubai
Oferte Dubai - Hotel Burj Al Arab  
Statele Unite ale Americii: New York
Shopping la New York  
Tours
CIRCUIT CROATIA - Marele Canion TARA & Fiordul Kotor - 399 EUR (10 days)

DESCRIPTION
  CROATIA (Zagreb, Split, Dubrovnik, Insula Krk, Pola, Porec, Opatja, Rijeka, Coasta Dalmatiei), Belgrad, Podgorita, Ljubliana, Pestera Postojna, Lacul Balaton

ACCOMODATION
  Tarif/ persoana:

399 Eur pt: 25.09;
405 Eur pt: 14.09, 18.09;
415 Eur pt: 9.09, 11.09;
425 Eur pt: 04.09;
435 Eur pt: 21.08, 28.08.

Supliment single 200 Eur.
La inscriere se achita integral sau minim 150 Eur. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 Eur.

ZIUA 1 Vineri
  ora 06.00, plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Bucuresti ? Pitesti - Craiova ? Turnu Severin - Portile de Fier. Deplasare prin Belgrad. Cazare in Cacak (150 Km de Belgrad).

ZIUA 2 (mic dejun)
  O zi lejera. Deplasare in zona Zabljak la Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) si Durmitor Park. Cazare in Muntenegru (Bielo Polje).

ZIUA 3 (mic dejun)
  In Muntenegru se trece prin Podgorita. si se parcurge Fiordul Kotor (singurul din Europa Centrala si de Sud). Deplasare pe Coasta Dalmatiei in statiunea (perla Adriaticii) Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale). Se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping, etc. Nota in zilele 3 si 4 vor fi 2 cazari in acelasi hotel. Cazare in zona Sinj - Knin.

ZIUA 4 (mic dejun)
  In Split se viziteaza: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana) , Mausoleul (exterior) lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin). Deplasare pe coasta Dalmatiei si popasuri (cate 1 ora) in splendidele orase turistice Trogir si Sibenik. Cazare in zona Sinj - Knin.

ZIUA 5 (mic dejun)
  Se viziteaza (4 ore) Parcul National Plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote). Deplasare la Zagreb- scurt tur pietonal in zona centrala (Catedrala Sf. Stefan, statuia intemeietorului Croatiei, Cetatea, Opera). Cazare in Buzet (zona Rijeka - Pazin). Nota: in zilele 5, 6, 7 si 8 vor fi 4 cazari in acelasi hotel.

ZIUA 6 (mic dejun)
  Tur Peninsula Istria cu vizitarea statiunilor de vis: Porec, Rovinj si Pola -orasul este un adevarat muzeu arheologic: Amfitetrul Roman, Porta Gemina, Porta Aurea. Cazare in Buzet.

ZIUA 7 (mic dejun)
  Deplasare in Insula Krk. Timp liber: shopping, plimbari, croaziera (aprox. 20 Eur) pe Marea Adriatica-durata a 4 ore pe itinerariul a 4 insule, plaja si baie. Popas in Rijeka si vizita Opatija. Cazare in Buzet.

ZIUA 8 (mic dejun)
  Timp liber. Optional, excursie (cu autocarul si vaporasul) la Venezia sau vizitarea cetatii fortificate din Buzet. Cazare in Buzet.

ZIUA 9 (mic dejun)
  In Slovenia, vizita Postojna - cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul) si se trece prin Ljubliana. Deplasare in Ungaria pe autostrada pe langa Lacul Balaton.

ZIUA 10 Duminica (mic dejun)
  Deplasare pe ruta Ungaria ? Arad ? Sibiu ? Pitesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 24, in Piata Victoriei.

TARIFUL INCLUDE:
  * servicii ghid roman;
* transport cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
* 9 cazari in hotelul de 2** - camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus;
* 9 mic dejun continental (portie), la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor.

Tariful nu include:
  biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

COD:
  OMIT09

User :
Password :
Subscribe
Login
Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel Disneyland  

Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel New York  

Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel Santa Fe  
Emiratele Arabe Unite: Dubai
Oferte Dubai - Hotel Dubai Concorde  

Malaysia: Kuala Lumpur
Sejur Malaysia - Hotel Imperial  


Singapore: Singapore
Sejur Singapore- Hotel Marriott  
Grecia: Olympic Beach
Oferte Olympic Beach 2009 - Vila Irida  
 Site-uri in reteaua Ideea Tour Romania :

www.sejurulmeu.ro www.sejur-bulgaria.ro www.sejur-austria.ro www.sejuringrecia.roCopyright ©2006, Ideea Tour.
Realizat de Mihu Olteanu.
Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! Smarty Web Director - istet si util SEO Romania Horoscop LinkPro Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online
Director Web SEO