S.C. IdeeaTour S.R.L.
Home Contact
Cazare Circuite Sejururi Turism Rural Bilete de avion Rent a car Autocar
Bulgaria: Balchik
Excursie la Balchik  

Bulgaria: Nessebar
Excursie la Nessebar  

Bulgaria: Veliko Tarnovo
Excursie la Veliko Tarnovo  Emiratele Arabe Unite: Dubai
Oferte Dubai - Hotel Burj Al Arab  
Statele Unite ale Americii: New York
Shopping la New York  
Tours
CIRCUIT PORTUGALIA - Lisabona, Porto & Fatima - 690 EUR (8 days)

DESCRIPTION
  Plecare: 19 octombrie 2009

ACCOMODATION
  Tarif/ persoana: 690 EUR + 320 LEI (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 150 Euro
Reducere a treia persoana in camera dubla: 45 Eur

Ziua 1 Bucuresti - Lisabona
  Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul BANEASA, ora 12:00 pentru imbarcare cursa Blue Air spre Lisabona (cursa directa). Sosire in Lisabona la ora locala 16:40. Timp liber pentru plimbari individuale si relaxare. Transfer si cazare 3* in Lisabona.

Ziua 2 Lisabona
  Mic dejun. In prima jumatate a zilei avem programat un tur cu ghid local al orasului Lisabona. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Vom vedea apoi Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. In a doua parte a zilei va propunem o excursie optionala la Arrabida, Sesimbra, Setubal. Drumul ne va purta prin muntii Arrabida zona declarata Parc Natural, vom vedea apoi Sesimbra un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval. Se continua drumul spre orasul Setubal, vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta portugheza. Ne vom intoarce in Lisabona traversand al doilea pod peste raul Tagus numit Vasco da Gama. (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 45 EURO/ pers). Cazare hotel 3* in Lisabona.

Ziua 3 Lisabona
  Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Palatul Queluz si Sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Vom incepe vizita cu Palatul Regal Queluz adeseori comparat cu Versailles. Urmeaza apoi Sintra care datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vor putea fi vizitate: Palatul National, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV ? XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: ?in acest loc se termina pamantul si incepe marea?. Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 60 EURO/ pers). Cazare hotel 3* in Lisabona.

Ziua 4 Lisabona - Obidos - Alcobaca - Batalha - Porto (310 km)
  Mic dejun. Plecare spre Obidos. Se viziteaza Obidos - este un oras medieval ce se intinde in partea de nord a Lisabonei si este fara indoiala una dintre cele mai clasice asezari fortificate din Portugalia. Vizitatorii pot admira plimbandu-se printe metereze: morile de vant , viile si fermele din imprejurimi. Magazinele sunt pline cu diverse obiecte mestesugaresti. Se continua turul cu vizitarea Manastirii Alcobaca, deasemenea obiectiv UNESCO este una din cele mai importante din Europa ? fondata in 1153 ca dar al Regelul Afonso Henriques catre Bernard de Clairvaux. Urmeaza apoi Nazare, un pitoresc sat de pescari unde dupa vizita la Sitio ? un deosebit punct de panorama asupra Oceanului Atlantic, vom avea timp liber pentru o plimbare pe plaja sau masa de pranz cu specific pescaresc. Continuam apoi cu Manastirea Batalha declarata patrimoniu UNESCO ce dateaza din secolul al XV-lea. Seara ajungem la Porto. Cazare 3* in Porto.

Ziua 5 Porto - Minho (190 km)
  Mic dejun. Excursie optionala de o zi (8 ore) in regiunea Minho. Dimineata plecam spre Braga, capitala regiunii Minho care in timpul romanilor era capitala Galiciei. Vizita incepe pe dealul pe care se afla biserica si sanctuarul lui Iisus. Pentru a putea intelege de ce Braga a fost si este un prosper centru al crestinismului va sugeram sa vizitati catedrala din oras cunoscuta pentru modul in care sunt sculptate treptele, ele aparand ca niste biserici in miniature. Fiecare din ele simbolizeaza pasii facuti de Mantuitor pe drumul crucii. Continuam excursia noastra catre Ponte de Lima, apoi catre Viana do Castelo sau ?Pintesa Raului Lima? , un activ port pescaresc si cu puternice traditii in navigatie. Aici vizitam dealul Santa Luiza de unde vom avea o panorama deosebita asupra orasului si a portului. In centru vechi al orasului mai putem vedea si biserica Misericordia inconjurata de o eleganta fantana. Seara ne intoarcem in Porto (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 50 EURO/ pers). Cazare hotel 3* in Porto.

Ziua 6 Porto - Coimbra - Fatima (195 km)
  Mic dejun. In prima jumatate a zilei avem programat un tur al oarsului Porto. Incepem cu Avenida da Boavista catre Castelo do Queijo si Foz, urcam apoi pe Avenida dos Aliados indreptandu-ne catre catedrala in stil romanesque/gotic ce dateaza din secolul al XII-lea, apoi catre biserica St Francis si Palatul Stock Exchange. Vom avea putin timp liber in zona Ribeira pentru fotografii iar apoi avem pogramata o croaziera pe raul Douro (45/50 minute). In continuare vizitam o crama cu vinuri in Vila Nova de Gaia unde avem inclusa si o degustare de vinuri. Vom pleca apoi catre Coimbra (prima capitala a Portugaliei) unde vom face o vizita panoramica a orasului ce include Universitatea si vechea Catedrala. Ne continuam calatoria catre Fatima. Cazare hotel 3* in Fatima.

Ziua 7 Fatima - Evora (220 km)
  Mic dejun. Astazi vom vizita Fatima, binecunoscut centru crestin unde se spune ca in anul 1917 s-a aratat Fecioara Maria unor copii de ciobani. Plecam catre Evora oras cunoscut si sub numele de Orasul Roman fiind declarat de UNESCO patrimoniul universal. In turul pe care il efectuam in centrul istoric cu ghid local vizitam: Templul Roman, Catedrala si Biserica Franciscana. Vom avea apoi putin timp liber pentru a ne plimba pe strazile mestesugresti, unde putem admira obiecte din lut pictate, obiecte din cupru si mobila plina de culoare. Cazare hotel 3* in Evora.

Ziua 8 Evora - Lisabona (130 km) - Bucuresti
 

Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Lisabona. Vom avea timp pana dupa amiaza pentru cumparaturi, vizite individuale, plimbari pe stradutele inguste. Transfer la aeroport in jurul orei 16:00 pentru imbarcare cursa Blue Air Lisabona - Bucuresti (cursa directa). Vom ajunge in Bucuresti la ora locala 01:15.


SERVICII INCLUSE:
  * transport cu avionul cursa Bucuresti ? Lisabona ? Bucuresti, compania Blue Air;
* 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*, din care: 1 noapte in Evora, 3 nopti in Lisabona, 2 nopti in Porto si 1 noapte in Fatima;
* transferuri aeroport ? hotel ? aeroport;
* transport pe teritoriul Portugaliei cu autocar aer conditionat;
* ghizi locali pentru tururi de oras in Evora, Lisabona, Obidos-Alcobaca-Batalha, Porto, Coimbra;
* croaziera pe raul Douro si vizita cu degustare de vinuri in Porto;
* insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
  * taxele de aeroport (100 EURO/ persoana - pot suferi modificari);
* excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
* asigurarea medicala, aprox. 23 LEI/ persoana/ saptamana (pentru varste cuprinse intre 18 si 60 ani);
* asigurarea storno (2% din pretul total); polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

GRUP MINIM: 30 PERSOANE
  Pentru un grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 40 EUR/ persoana.

ORAR DE ZBOR (ore locale):
  Bucuresti Baneasa 13:55 ? Lisabona 16:40
Lisabona 18:55 ? Bucuresti Baneasa 01:15

EXCURSII OPTIONALE:
  * Excursie optionala de jumatate de zi la Arrabida/ Sesimbra/ Setubal: tarif informativ valabil pentru min. 25 persoane participante 45 EURO/persoana. Tariful include autocar, ghid local pe toata durata excursiei, insotitor roman de grup.
* Excursie optionala de o zi la Palatul Queluz si Sintra: pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 60 EUR/ pers

Tariful include autocar, ghid local pe toata durata excursiei, bilet de intrare la Palatul Queluz, bilet de intrare la Palatul Regal din Sintra, insotitor roman de grup.
* Excursie optionala de jumatate de zi in regiunea Minho: tarif informativ valabil pentru min. 25 persoane participante 50 EURO/persoana. Tariful include autocar, ghid local pe toata durata excursiei, insotitor roman de grup.


CONDITII DE PARTICIPARE:
  pasaport sau carte de identitate valabil(a) cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

CONDITII DE RETRAGERE:
  conform contractului de prestari servicii turistice care va fi semnat la inscriere.

OBSERVATII:
  * Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Portugalia conform standardelor proprii;
* Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
* Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritotilor aeroportuare. Datorita faptului ca zborul este de tip charter, acesta nu se supune regulilor impuse curselor de linie.
* Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport in cazul in care aceasta este impusa de terti (compania aeriana, autoritatile din Romania sau Portugalia, etc.);
* Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
* Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
* Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
* Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:

1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor

2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat

3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
* Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
* Se admite un singur bagaj de cala. In cazul in care pasagerii vor avea mai mult de 1 bagaj de cala, se va percepe o taxa de 7 EUR pentru fiecare bagaj de cala. Taxa va fi achitata numerar pe aeroportul de plecare in cadrul formalitatilor de check-in/ticketing. Pentru fiecare kilogram care va depasi limita de greutate admisa, respectiv 20 kg, pasagerul trebuie sa plateasca o taxa de 6 EUR/kg. Un bagaj de cala nu trebuie sa depaseasca greutatea maxima de 32kg.


COD:
  PRIT

User :
Password :
Subscribe
Login
Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel Disneyland  

Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel New York  

Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel Santa Fe  
Emiratele Arabe Unite: Dubai
Oferte Dubai - Hotel Dubai Concorde  

Malaysia: Kuala Lumpur
Sejur Malaysia - Hotel Imperial  


Singapore: Singapore
Sejur Singapore- Hotel Marriott  
Grecia: Olympic Beach
Oferte Olympic Beach 2009 - Vila Irida  
 Site-uri in reteaua Ideea Tour Romania :

www.sejurulmeu.ro www.sejur-bulgaria.ro www.sejur-austria.ro www.sejuringrecia.roCopyright ©2006, Ideea Tour.
Realizat de Mihu Olteanu.
Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! Smarty Web Director - istet si util SEO Romania Horoscop LinkPro Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online
Director Web SEO