S.C. IdeeaTour S.R.L.
Home Contact
Cazare Circuite Sejururi Turism Rural Bilete de avion Rent a car Autocar
Bulgaria: Balchik
Excursie la Balchik  

Bulgaria: Nessebar
Excursie la Nessebar  

Bulgaria: Veliko Tarnovo
Excursie la Veliko Tarnovo  

Emiratele Arabe Unite: Dubai
Oferte Dubai - Hotel Burj Al Arab  
Statele Unite ale Americii: New York
Shopping la New York  
Termeni si conditii
ACURATETEA PRETURILOR
Preturile prezentate in acest site sunt exprimate in EURO, USD sau RON, dupa caz, si sunt valabile la data publicarii, pentru perioadele specificate.

PRETURILE SI TARIFELE DIN ACEST SITE

» Pentru fiecare pachet sau serviciu este prezentat pretul sau tariful pe aceeasi pagina cu descrierea.

Nota
Prin demipensiune definim mic-dejun si cina, iar prin pensiune completa mic-dejun, dejun si cina pentru fiecare noapte de sejur. Toate hotelurile sunt clasificate conform normelor locale care difera de la tara la tara si de la un tip de destinatie la altul. Cazarea se face la hotelul pentru care platiti si se face rezervarea. In anumite cazuri hotelierii vand locuri peste capacitatea de cazare a hotelului. In aceste situatii hotelul este responsabil pentru gasirea unei alternative de aceeasi calitate (standard hotelier); agentia va interveni activ pentru a oferi asistenta turistilor in vederea solutionarii acestor situatii, neputand totusi a fi considerata responsabila pentru problema aparuta. Camerele sunt repartizate de catre receptia hotelului si acest lucru nu poate fi determinat sau influentat de catre agentie. Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva la receptia hotelului. Va rugam verificati cu agentul dumneavoastra orele de check-in si check-out ale hotelului precum si alte detalii legate de sederea dumneavoastra.

PRETURILE DIN ACEST SITE NU INCLUD

Taxe de aeroport, asigurare medicala obligatorie, facilitati optionale, mesele luate ocazional pe durata voiajului in tranzit, cumparaturile personale, bacsisuri, excursii cat si inchirieri de masini si motociclete rezervate direct in locul de sejur.

MODALITATI DE REZERVARE

Rezervarea pentru destinatiile de chartere se poate efectua cu minimum 15 zile inaintea inceperii sejurului. Rezervarile de ultim moment se fac in limita locurilor disponibile. In cazul ofertelor si rezervarilor biletelor de avion va rugam solicitati agentului sa va prezinte, odata cu detaliile de zbor, si precizarile si conditiile companiei aeriene referitoare la acel bilet. In cazul ofertelor de cazare externa sau interna nici o rezervare propriu-zisa nu este efectuata. Hotelurile sunt alese in functie de solicitarile clientului, locatie si disponibilitate la momentul ofertei. In momentul cererii exprese de rezervare aceasta trebuie reconfirmata in scris clientului.

MODIFICAREA REZERVARII

Modificarea rezervarii se poate face fara penalizare cu 15 zile inaintea plecarii si 50% penalizare dupa acest termen, cu exceptia programelor Dertour, Neckermann, TUI sau a perioadelor de targuri, evenimente speciale, conferinte, sarbatori care au un regim special.

PROCEDURI DE PLATA
Plata se poate efectua in doua transe, dupa cum urmeaza: 50% din costul total al serviciilor turistice in momentul confirmarii rezervarii, restul putand fi achitat cu minim 16 zile inainte de data plecarii. Plata se poate face in numerar in lei sau/si valuta, prin transfer bancar sau carte de credit Mastercard / Visa. In momentul platii pentru pachete turistice va rugam solicitati agentului incheierea contractului de prestari servicii;

ANULAREA REZERVARII

Conditiile de anulare pentru pachete sunt cele prevazute in contractul turistic: 0% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii; 50% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 16-30 de zile inainte de data plecarii; 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. Exceptie de la aceste termene fac programele Dertour, Neckermann, TUI; de asemenea, verificati conditiile de anulare pentru cazarile interne si externe individuale, rezervarile pentru bilete de avion, cererile de grup sau alte tipuri de rezervari.

FORMALITATI

Pentru a calatori in statele membre ale spatiului Schengen este nevoie de pasaport valabil minim 6 luni de la data returului, asigurare medicala, voucher hotel. IdeeaTour S.R.L. nu este raspunzator in cazul in care clientul se prezinta pentru plecare dupa ora limita indicata de organizator, nu prezinta toate documentele necesare calatoriei sau ii este refuzata intrarea pe teritoriul tarilor din spatiul Schengen sau a altor state pe motiv ca se afla sub interdictia de a parasi teritoriul Romaniei.

CAZARE

Pretul reflecta locul in camera dubla pe total sejur. Camerele single, un al treilea adult sau un copil in camera fac subiectul unor costuri suplimentare.

REDUCERI PENTRU COPII

Copiii beneficiaza de reduceri specifice fiecarui program in parte, in functie de prevederile hotelurilor si companiilor aeriene.

FORTA MAJORA

S.C. IdeeaTour S.R.L. nu isi asuma nici o taxa sau cheltuiala (cazare, transport suplimentar, masa) pe care turistul trebuie sa o suporte in cazul anularii temporare a unui zbor, autocar sau vapor decisa de societatea de transport sau autoritati, din motive de securitate (conditii meteo, greva, incidente tehnice, deflagratii, conflicte armate, etc). In caz de forta majora S.C. IdeeaTour S.R.L. nu este responsabil si turistul nu poate solicita nici un fel de compensatie pentru schimbarea de orar sau itinerar chiar daca acestea intervin dupa inmanarea documentelor de calatorie.
Nume :
Parola :
Inscriere
Login
Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel Disneyland  

Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel New York  

Franta: Disneyland Resort Paris
Hotel Santa Fe  
Emiratele Arabe Unite: Dubai
Oferte Dubai - Hotel Dubai Concorde  

Malaysia: Kuala Lumpur
Sejur Malaysia - Hotel Imperial  


Singapore: Singapore
Sejur Singapore- Hotel Marriott  
Grecia: Olympic Beach
Oferte Olympic Beach 2009 - Vila Irida  
 Site-uri in reteaua Ideea Tour Romania :

www.sejurulmeu.ro www.sejur-bulgaria.ro www.sejur-austria.ro www.sejuringrecia.roCopyright ©2006, Ideea Tour.
Realizat de Mihu Olteanu.
Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! Smarty Web Director - istet si util SEO Romania Horoscop LinkPro Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online
Director Web SEO
descriere de test ro